MUNKÁINK

 • borsa táska

  Borsa


  Egybeszabott, magas kopásállóságú textilbőr elő- és hátlappal készülő, állítható vállpántos, zippzárral záródó női táska. Az elején található rátétminta különböző méretű és színű körök váltakozása. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Fiatalos, színes és vidám, ajánljuk azoknak, akik kevesebb hellyel is beérik!
  Mérete: 25 cm x 29 cm

 • helka táska

  Helka


  Különszabott magas kopásállóságú textilbőr előlappal készülő, állítható vállpántos, zippzárral záródó női táska. Az elején található rátétminta különböző méretű és színű körök váltakozása. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Fiatalos, színes és vidám, ajánljuk azoknak, akik kevesebb hellyel is beérik!
  Mérete: 25 cm x 29 cm

 • lenka táska

  Lenka


  Magas kopásállóságú textilbőr és gyapjúfilc kombinációjából készülő, állítható vállpántos, zippzárral záródó női táska. Az elején található rátétminta különböző méretű és színű körök váltakozása. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Fiatalos, színes és vidám, ajánljuk azoknak, akik kevesebb hellyel is beérik!
  Mérete: 25 cm x 29 cm

 • nura táska hamarosan

  Nura


  Magas kopásállóságú textilbőrből készülő, egy állítható vállpánttal és két fogópánttal ellátott, zippzárral záródó női táska. Az elején található zsebek két részre osztottak, melyeken különböző méretű és színű gyapjúfilc körök helyezkednek el.Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Tágas,jól tele pakolható. Ajánljuk mindenkinek, aki szeret sok mindent magával vinni és unja már a hétköznapi egyszínű táskákat!
  Mérete: 40 cm x 45 cm

 • rika táska

  Rika


  Magas kopásállóságú textilbőrből készülő, egy állítható vállpánttal és két fogópánttal ellátott, zippzárral záródó női táska. Az elején különböző méretű és színű gyapjúfilc körök helyezkednek el, hátán egyszegélyes zseb található. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Tágas,jól tele pakolható. Ajánljuk mindenkinek, aki szeret sok mindent magával vinni és unja már a hétköznapi egyszínű táskákat!
  Mérete: 40 cm x 45 cm

 • tera táska hamarosan

  Tera


  Gyapjúfilc előlappal és magas kopásállóságú textilbőr hátlappal készülő, állítható vállpántos, zippzárral záródó női táska. Az elején található rátétminta különböző méretű és színű körök váltakozása. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne.
  Mérete: 25 cm x 29 cm

 • tera táska

  Miron


  Egybeszabott, magas kopásállóságú textilbőr elő- és hátlappal készülő, állítható, szövött vállpántos, zippzárral záródó férfitáska. Az elején található rátétminta különböző méretű és színű körök váltakozása. Bélése 100% pamut alapanyagú, 1 zippzáras és egy két részre osztott sima foltzseb található benne. Fiatalos, színes és vidám, ajánljuk azoknak, akik kevesebb hellyel is beérik!
  Mérete: 32 cm x 32 cm